• Start
  • Nieuws
  • BproCare wordt leverancier van de Twentse Zorgacademie

BproCare wordt leverancier van de Twentse Zorgacademie

tza header bprocare

BproCare stelt haar ICT-oplossingen ter beschikking aan de Twentse Zorgacademie om studenten, professionals en belangstellenden kennis te laten maken met innovatieve technologieën in de zorg. 

Twentse Zorgacademie

tza logo bprocareDe Twentse Zorgacademie (TZA) is hét regionale innovatieve leerwerk-, test- en oefencentrum op het gebied van zorgtechnologie en toepassingen gericht op het behoud van zelfstandigheid en zelfredzaamheid in de thuissituatie. In een vernieuwende omgeving kunnen studenten, professionals en belangstellenden kennis maken met ontwikkelingen en trends. De TZA is een netwerkorganisatie van (zorg)ondernemers, overheid en onderwijs.

BproCare Zorgcommunicatieplatform

De Twentse Zorgacademie gebruikt het BproCare Zorgcommunicatieplatform. Het platform stelt organisaties in staat om ongeregeldheden, calamiteiten en oproepen live te registreren, personen betrouwbaar en veilig te laten communiceren en sneller en adequater te kunnen anticiperen. Denk hierbij aan zorgalarmering, draadloze (beeld)communicatie, dwaaldetectie, toegangscontrole, persoonsbeveiliging en VoWiFi.

BproCare wenst alle studenten, zorgprofessionals en alle andere belangstellenden veel leerplezier toe!

Wat kunnen wij voor uw zorginstelling betekenen?
Wij adviseren u graag vrijblijvend over op maat gemaakte, innovatieve oplossingen.

BproCare maakt gebruik van cookies zodat wij u beter van dienst kunnen zijn op onze website. Meer weten!