• Start
  • Nieuws
  • BproCare verwelkomt Eminent Wonen & Zorg

BproCare verwelkomt Eminent Wonen & Zorg

Eminent 1 header BproCare

BproCare verwelkomt Eminent Wonen & Zorg, gelegen in het pittoreske Groenlo. Gericht op een betrouwbaar, innovatief en duurzaam alarm- en communicatiesysteem, gaan zij per direct gebruik maken van het BproCare Zorgcommunicatieplatform.

Eminent Wonen & Zorg

Eminent logo nieuwspagina BproCareEminent Wonen & Zorg biedt in Ruurlo al 20 jaar kleinschalig wonen en 24-uurs zorg aan ouderen. Naast de twee al bestaande locaties in Ruurlo, opende Eminent onlangs een derde locatie in Groenlo.

Deze kleinschalige woon- en zorgvoorziening voorziet in 17 wooneenheden. De toekomstige bewoners zijn ouderen uit Groenlo en omgeving die door lichamelijke of geestelijke beperkingen niet meer thuis kunnen of willen wonen. Daarnaast zijn er kamers gereserveerd voor eerstelijns verblijf in combinatie met een zorghotel functie. Deze kamers zijn geschikt voor herstel na een ziekenhuisopname of ter ontlasting van de mantelzorger. De nieuwe locatie voorziet hiermee in verschillende behoeften van de ouder wordende mens.

Op zoek naar een betrouwbaar, innovatief en duurzaam alarm- en communicatiesysteem komt Eminent Wonen & Zorg bij BproCare uit, en wel bij het BproCare Zorgcommunicatieplatform

Blij verheugd en trots op deze nieuwe ontwikkeling wensen wij alle bewoners en medewerkers van Eminent Wonen & Zorg veel woongenot/werkplezier op deze prachtige nieuwe locatie in Groenlo!

Wat kunnen wij voor uw zorginstelling betekenen?
Wij adviseren u graag vrijblijvend over op maat gemaakte, innovatieve oplossingen.

BproCare maakt gebruik van cookies zodat wij u beter van dienst kunnen zijn op onze website. Meer weten!