• Start
  • Nieuws
  • BproCare voegt nieuwe woonlocatie InteraktContour toe aan portfolio

BproCare voegt nieuwe woonlocatie InteraktContour toe aan portfolio

Zuiderval header BproCare

Wij verwelkomen wederom een nieuwe woonlocatie van Interakt Contour. Woonlocatie de Zuiderval in Enschede gaat per direct gebruik maken van de slimme zorgoplossingen van BproCare.

Woonlocatie de Zuiderval

downloadWoonlocatie de Zuiderval in Enschede is bestemd voor mensen met hersenletsel. Bewoners beschikken over een eigen individueel aangepaste woning. Elk appartement bestaat uit een hal, woonkamer met open keuken, een open hobby-/slaapruimte en een toilet-/doucheruimte.

Toekomstbestendige, op maat gemaakte zorgoplossingen

Interakt Contour heeft BproCare gevraagd om op de locatie de Zuiderval een nieuw zorgcommunicatieplatform aan te leggen waarin alle moderne mogelijkheden nu en in de toekomst zullen worden meegenomen en kunnen worden geborgd. Dit om alle bewoners en medewerkers zo goed mogelijk te kunnen en te blijven kunnen ondersteunen in wooncomfort, welzijn en zorg. Hieronder een greep uit de oplossingen.

Tablet en Wandlader
Op een speciale zorgtablet, die draadloos wordt opgeladen, kunnen bewoners verschillende typen zorgoproepen maken die binnenkomen op smartphones waar verpleegkundigen mee zijn uitgerust. Denk bij de verschillende typen zorgoproepen aan: een alarmmelding, ‘ik wil op- of van bed’ of ‘ik wil naar het toilet’.

Smartphone met app voor medewerkers
Verpleegkundigen werken met smartphones die voorzien zijn van onze app. De smartphones zijn niet gebonden aan een afdeling of etage. Iedereen kan dus op elk toestel inloggen op naam. Alarmeringen, meldingen en oproepen van bewoners, inkomende of uitgaande buitenlijnen, oproepen via collega's en communicatie met de centrale voordeur en andere relevante deuren zijn eenvoudig en snel op de smartphone af te handelen.

Gps-tracker met belfunctie
Om de bewoners van de Zuiderval maximale bewegingsvrijheid te kunnen laten genieten, zijn zij buiten de muren van de zorginstelling uitgerust met een Treser. De Treser is een draadloze spreek- en luisterunit met plaatsbepaling en werkt met gps. Uiterst betrouwbaar en gebruikersvriendelijk. De Treser biedt door de integratie in ons zorgcommunicatieplatform de bewoner de mogelijkheid om een noodalarmering te maken en daarmee automatisch real-time de locatie te verzenden naar de smartphones van verpleegkundigen. Tevens kunnen verpleegkundigen ten alle tijde de locatie opvragen en bellen. Inkomende gesprekken worden op de Treser automatisch opgenomen. 

Wat kunnen wij voor uw zorginstelling betekenen?
Wij adviseren u graag vrijblijvend over op maat gemaakte, innovatieve oplossingen.

BproCare maakt gebruik van cookies zodat wij u beter van dienst kunnen zijn op onze website. Meer weten!