• Start
  • Nieuws
  • Odion kiest voor de oplossingen van BproCare

Odion kiest voor de oplossingen van BproCare

Odion header BproCare

Odion kiest voor de betrouwbare, veilige en gebruikersvriendelijke zorgcommunicatieoplossingen van BproCare.

Woonlocatie Veldvliegerweg

odionAan de rand van het centrum in Zaandam ligt de sfeervolle en groene woonlocatie Veldvliegerweg van Odion. Hier wonen 13 volwassenen met een lichamelijke- en verstandelijke beperking. 

Zorgoplossingen 

BproCare heeft Odion voorzien van een zorgcommunicatieplatform waarin alle moderne mogelijkheden zijn meegenomen en geborgd. Zo worden alle betrokkenen, bewoners en medewerkers, maximaal ondersteund in wooncomfort, welzijn, zorg en werk.

Smartphone met app voor medewerkers
Zorgmedewerkers werken met smartphones die voorzien zijn van onze app. De smartphones zijn niet gebonden aan een bepaalde afdeling. Iedereen kan dus ten allen tijde op elk toestel inloggen op zijn of haar eigen naam. Alarmeringen, meldingen en oproepen van bewoners, inkomende of uitgaande buitenlijnen, oproepen via collega's en communicatie met de centrale voordeur en andere relevante deuren zijn eenvoudig en snel op de smartphone af te handelen.

Tablet en Wandlader
Op een speciale zorgtablet, die draadloos wordt opgeladen, kunnen bewoners die daartoe in staat zijn verschillende typen zorgoproepen maken die binnenkomen op smartphones waar zorgmedewerkers mee zijn uitgerust. Denk bij de verschillende typen zorgoproepen aan: een alarmmelding, ‘ik wil tv kijken’ of ‘ik wil naar het toilet’.

Centrale deurintercom
De centrale deurintercom is geïntegreerd in het zorgcommunicatieplatform. De medewerkers van Odion kunnen zelf instellen bij welke bewoners het verantwoord is om aan te laten bellen en te laten bepalen voor wie wel of niet opengedaan wordt. Dit gebeurt middels een spreek,- luister- en beeldverbinding via de tablet van de bewoner. In alle andere gevallen komen oproepen van de centrale deurintercom binnen op de smartphones van zorgmedewerkers. Ook zij hebben een spreek,- luister en beeldverbinding met de deurintercom en kunnen de centrale deur op afstand openen. 

Telefonie
Binnenkomende lijnen, uitgaande gesprekken, telefonie onder medewerkers: de complete telefonie is ondergebracht in de oplossing van BproCare.

Wat kunnen wij voor uw zorginstelling betekenen?
Wij adviseren u graag vrijblijvend over op maat gemaakte, innovatieve oplossingen.

BproCare maakt gebruik van cookies zodat wij u beter van dienst kunnen zijn op onze website. Meer weten!