Zorg & ICT 2019

Zorg en ict 2019 header BproCare nw

Wilt u alles weten over de laatste digitale ontwikkelingen voor de zorg en specifiek bij BproCare? Breng dan een bezoek aan Zorg & ICT van 12 t/m 14 maart 2019!

BproCare presenteert op Zorg & ICT 2019: 

  • BproCare Zorgcommunicatieplatform
  • Medical Tablet en Wandlader

Thema Zorg & ICT 2019: ICT zorgt voor mensen

ICT ondersteunt zorgprofessionals dagelijks in hun zorg voor patiënten en cliënten. Het volgt behandeltrajecten door monitoring van gezondheid, het deelt gegevens tussen diverse zorgpartijen en het biedt een nieuw perspectief op de gezondheidszorg door middel van innovatie. Daarnaast helpt ICT patiënten en cliënten door hen te melden als ze bijvoorbeeld medicijnen moeten innemen, maar ook door hun zorg voor een groot deel naar hun eigen huiskamer te brengen. Het helpt zorg te delen via platformen en portalen met verzorgers, gelijken en familie. Kortom, hoe abstract en afstandelijk ICT soms lijkt, het helpt onze gezondheid en zorg te verbeteren.

De zorgsector transformeert en dat heeft grote impact op iedere instelling. ICT is niet alleen nodig het is fundamenteel voor een succesvolle zorgorganisatie. Dossiers worden gedigitaliseerd, behandeltrajecten worden digitaal verwerkt, chronische zorg wordt digitaal gemeten en operaties worden digitaal gevolgd. Kortom de gezondheidszorg wordt steeds meer digitaal ondersteund en gestuurd als het om persoonlijke inzage en regie gaat. Dat biedt voordelen op het gebied van werkdrukafname, zorgkwaliteit en uiteindelijk de portemonnee, maar voordat een organisatie zich heeft getransformeerd en ICT daadwerkelijk mensen helpt zijn er een hoop uitdagingen om aan te pakken.

Zorg & ICT maakt deze uitdagingen voor u inzichtelijk en biedt verschillende mogelijkheden om concrete stappen te zetten. Of u nu begint met de transformatie, daar midden in zit of stappen wilt maken in de vervolgfase.

De 5 beursthema's:

  • Connected & Digital health
  • Data driven healthcare
  • Sociale innovatie
  • Veiligheid & Privacy
  • Bedrijfsvoering & IT

Voor wie?

Zorgprofessionals, ICT’ers, managers en/of directeuren bij zorginstellingen die alles willen weten over de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van betrouwbare communicatieoplossingen. Vraag hier uw gratis ticket aan:

Wat kunnen wij voor uw zorginstelling betekenen?
Wij adviseren u graag vrijblijvend over op maat gemaakte, innovatieve oplossingen.

BproCare maakt gebruik van cookies zodat wij u beter van dienst kunnen zijn op onze website. Meer weten!