BproCare Regie & Beheer Portaal

Regie en Beheer Portaal header BproCare productpagina

Met het BproCare Regie & Beheer Portaal analyseert u de genoten zorg binnen uw zorginstelling en herkent u trends. Daarnaast beheert u het volledige ICT-platform binnen deze omgeving.

Het BproCare Regie & Beheer Portaal. Uw regie weer terug. 

Dit kan door ons overzichtelijke portaal waar ongeplande zorg real-time per minuut, per uur, per dag, per maand en per jaar kan worden teruggezien. Ook is het mogelijk om per cliënt specifiek de geplande en ongeplande zorg in kaart te brengen. Piek en dal momenten van de zorgvraag worden zichtbaar. Door dit inzicht kan de geplande zorg beter worden afgestemd op de ongeplande zorg. Dit zorgt voor een specifieke afstemming op de persoonlijke zorgvraag van de cliënt en een betere kwaliteit van zorg. Het BproCare Regie & Beheer Portaal geeft daarnaast inzicht hoe de zorgverleners de zorgvraag verwerken. Een duidelijke inzage in welke zorgverlener een specifieke zorgvraag heeft geaccepteerd, afgewezen of genegeerd en hoeveel tijd dit heeft gekost. Kortom: de regie over alle onderstaande zorgprocessen is geborgd.

  • Brengt overzichtelijk de piek- en dal momenten van de zorgvraag in kaart.
  • Duidelijke inzage in de zorgvraag van de cliënt. Mogelijkheid tot een aanpassing in de WMO indicatie.
  • Duidelijke inzage in de werkzaamheden van zorgverleners. Inzicht in acceptatie, afwijzing of het negeren van oproepen. En ook inzicht in de tijd die de zorgverlener besteed bij een cliënt.
  • Regelt de directe communicatie tussen cliënt en medewerker en het management in spraak, taak, beeld en meldingen.
  • Stuurt en controleert alle domotica-toepassingen in de voorziening en bij de cliënt thuis.
  • Waakt en controleert 24 uur per dag, 7 dagen per week.
  • Registreert alle geleverde zorg (directe koppeling met ECD mogelijk).
  • Vrij van locatie en dus altijd binnen handbereik.

Beheer & Regie

Regie en Beheer Portaal toetsenbord BproCare productpagina

Het snel kunnen toepassen van verschillende domotica mogelijkheden, het eenvoudig zelf kunnen aanpassen van alarmroutes en mutaties van cliënten en zorgmedewerkers razendsnel kunnen doorvoeren. Kijk verder hoe het mogelijk is de volledige regie te krijgen.

Lees meer

Analyse & Trends

Regie en Beheer Portaal inzichten BproCare productpagina

Kwaliteit van zorg, efficiëntie van het team en het monitoren (data) van het welzijn van de cliënt om toekomstig vallen te voorkomen en/of uit te kunnen stellen, zijn belangrijke elementen om de zorg beter te maken. Kijk hier verder voor de verschillende mogelijkheden. 

Lees meer

Meer informatie?

Wilt u weten wat het BproCare Regie & Beheer Portaal voor uw zorginstelling kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

BproCare maakt gebruik van cookies zodat wij u beter van dienst kunnen zijn op onze website. Meer weten!