BproCare Zorg communicatie platform

Zorgcommunicatieplatform header BproCare productpagina

Uw zorgmedewerker doet zijn of haar ronde en wordt plotseling opgepiept door een bewoner die zich wat verward voelt. Zou het niet veel praktischer zijn als uw zorgmedewerker de bewoner direct gerust zou kunnen stellen via een haarscherpe videoverbinding op een smartphone?

Alle communicatie in een eenvoudige app

Het BproCare Zorgcommunicatieplatform maakt gebruik van een Mobiele Zorg Unit App die op elk mobiel apparaat met het besturingssysteem Android kan worden gebruikt. Alle communicatie (ook met inkomende en uitgaande gesprekken) doorverbinden en stille stand zijn in de Mobiele Zorg Unit App aanwezig. Uniek is de mogelijkheid om in te loggen op het systeem om te zien wie er dienst heeft. Zo hoef je niet naar een toestel te bellen, maar kun je gewoon de naam van de dienstdoende collega selecteren. De namen van medewerkers die elkaar bellen toont de Mobiele Zorg Unit App gewoon in het scherm.

Innovatieve digitale beeldcommunicatie

De cliënten of bewoners maken gebruik van een eigen tablet waarmee met behulp van pictogrammen kan worden gebeld, ADL hulp kan worden gevraagd en de voordeur van het complex kan worden bediend. Het unieke BproCare Zorgcommunicatieplatform integreert zo op innovatieve wijze digitale beeldcommunicatie tussen de cliënt en zorgmedewerker. Op elk gewenst moment en op elke denkbare plek kan deze videoverbinding tot stand worden gebracht via een smartphone of tablet. Of de cliënt zich nu in uw instelling, of kilometers verderop in zijn eigen huis bevindt. 

bprocare tablet scherm 1bprocare tablet scherm 2bprocare tablet scherm 3

Verschillende schermen. Eenvoudig en snel door u zelf in te stellen naar gelang de zorgbehoefte van de cliënt.

Het BproCare Zorgcommunicatieplatform wordt nog interessanter als u weet dat het werkt met alle eigentijdse tablets en smartphones. U hoeft dus geen extra apparatuur aan te schaffen en bent evenmin veroordeeld tot een leverancier. Zo werken wij nu binnen projecten met BYOD, dat wil zeggen dat de cliënt eigen apparatuur gebruikt om met de zorg te communiceren.

Maak kennis met de unieke mogelijkheden van het BproCare Zorg communicatie platform

Wilt u de voordelen van het BproCare Zorgcommunicatieplatform zelf ervaren? Dat kan. Neem vrijblijvend contact op! Wij komen graag bij u op locatie het systeem demonsteren. U bent ook van harte welkom op ons kantoor in Apeldoorn voor een demo in ons zorg experience center, waar we een volledig van ons systeem voorzien 'appartement' hebben.

Meer informatie?

Wilt u weten wat het BroCare Zorgcommunicatieplatform voor uw zorginstelling kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

BproCare

Linie 546
7325 DZ Apeldoorn
055 203 22 03
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

BproCare nieuwsbrief

Privacybeleid is van toepassing.

Voer a.u.b. uw naam in.

Ongeldig e-mailadres

BproCare maakt gebruik van cookies zodat wij u beter van dienst kunnen zijn op onze website. Meer weten!