+31 (0)55 203 2203

BproCare maakt excellente zorg op afstand werkbaar en betaalbaar

Zorginstellingen hebben het moeilijk. Patiëntenaantallen lopen terug, de politiek stuurt aan op kleinere woonvormen en lagere vergoedingen en de WMO dreigt voor veel gemeenten onbetaalbaar te worden.

Om de zorg financieel gezond te houden zijn er drastische maatregelen nodig en het bieden van zorg op afstand is er een van. De praktische uitvoering blijkt echter vaak lastig en veel initiatieven ontberen een gezond verdienmodel. Hierdoor blijven ze steken in goede bedoelingen en laten ze grote kansen liggen om met minder kosten betere zorg te verlenen. De oplossingen van BproCare zijn de uitzondering op de regel.

Dankzij de innovatieve beeldtechnologie via tablets en smartphones geven we bij BproCare een nieuwe betekenis aan het begrip 'zorg op afstand'.

Door onze drive tot innovatie en de korte historie hoeven we geen rekening te houden met het verleden. Oplossingen die tot een paar jaar geleden onmogelijk leken – zoals mobiel beeldbellen of een geïntegreerd en tijdbesparend GGZ ECD – realiseren wij tegenwoordig. En dat is pas het begin.

Het team van BproCare staat klaar om uw instelling efficiënter, beter en voordeliger te laten werken. Mogen we u de mogelijkheden laten zien? We komen graag langs voor een goed gesprek waarin wij ons snel inleven in uw problematiek. We kijken dan samen naar de gewenste oplossingen. In de regel geven wij dan binnen zeer korte tijd een z.g. POC. (Proof Of Concept) Dit is een demonstratie van ons kunnen waarbij u conceptueel als een deel of zelfs al de gehele oplossing ziet die wij tijdens de gesprekken hebben besproken. Dat geeft voor beide partijen de zekerheid dat wat wij bespreken, ontwikkelen en leveren ook gewoon werkt!

Maak kennis met de unieke oplossingen van Bprocare

Wilt u de voordelen van onze producten voor uw organisatie ervaren? Dat kan. Maak een afspraak en we komen dan graag met u in gesprek.

Wilt u ook de kwaliteit van zorg verbeteren?
Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies om op innovatieve wijze persoonlijk afgestemde zorg te leveren (wij doen dit inmiddels al voor tientallen zorginstellingen!)
BproCare Apeldoorn innovaties voor de zorg

Linie 546
7325 DZ Apeldoorn
+31 (0)55 203 2203

Wilt u nog meer tevreden cliënten?

Schrijf u in voor "down-to-earth" en praktisch advies om de kwaliteit van zorg te verbeteren (wij doen dit voor tientallen zorginstellingen). Ja, ik schrijf me graag in voor jullie tips!

U hebt geen geldig mailadres ingevoerd!
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

BproCare maakt gebruik van cookies zodat wij u beter van dienst kunnen zijn op onze website. Meer weten!