OVER BPROCARE

Wat doen wij?

Over ons BproCareBproCare biedt innovatieve communicatie oplossingen binnen de zorg. Onze oplossingen stellen organisaties in staat om ongeregeldheden, calamiteiten en oproepen live te registreren, personen betrouwbaar en veilig te laten communiceren en sneller en adequater te kunnen anticiperen. Wij zijn gespecialiseerd in zorgalarmering, draadloze (beeld)communicatie, dwaaldetectie, toegangscontrole, persoonsbeveiliging en VoWiFi.

Voor wie doen wij dat?

U vindt onze oplossingen in tientallen verpleging- en verzorgingshuizen en ziekenhuizen.

Onze filosofie

Wij hebben de filosofie dat de cliënt/patiënt en zorgmedewerker altijd centraal staat in de organisatie. Dat de cliënt/patiënt optimale zorg kan krijgen, omdat de zorgmedewerker in staat wordt gesteld om deze zorg te kunnen bieden. Gevolg voor de cliënt/patiënt is een toenemende mate van zelfstandigheid, gevoel van veiligheid en woongenot. Voor de zorgmedewerker betekent dit dat deze zich meer kan bezighouden met hetgeen waarom hij of zij heeft gekozen voor de zorg: het verzorgen van mensen die hulpbehoevend zijn. Dit alles met de techniek als ondersteunende factor.

Vraagstukken in de zorg

Momenteel hebben zorginstellingen het zwaar. De politiek stuurt aan op kleinere woonvormen, lagere vergoedingen, patiënten aantallen lopen terug en de WMO dreigt voor veel gemeenten onbetaalbaar te worden. Om de zorg gezond te houden zijn er drastische maatregelen nodig. Het verbeteren van de efficiëntie van het zorgteam en zorg op afstand zijn enkele voorbeelden.

Maar waar het vooral om gaat is dat de cliënt weer centraal komt te staan en de kwaliteit van zorg wordt gewaarborgd. De praktische uitvoering blijkt echter vaak lastig en veel initiatieven ontberen een gezond verdienmodel. Hierdoor blijven ze steken in goede bedoelingen en laten ze grote kansen liggen om met minder kosten betere zorg te verlenen.

Meer informatie?

Wilt u weten wat wij voor uw zorginstelling kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

BproCare maakt gebruik van cookies zodat wij u beter van dienst kunnen zijn op onze website. Meer weten!