BPROCARE CREËERT MEER AANDACHT VOOR DE CLIËNT

Wij hebben de filosofie dat de cliënt altijd centraal staat - optimale kwaliteit van zorg verkrijgt, zelfstandig kan wonen, zich veilig thuis voelt en de techniek ondersteunend is. Momenteel hebben zorginstellingen hebben het zwaar. De politiek stuurt aan op kleinere woonvormen, lagere vergoedingen, patiënten aantallen lopen terug en de WMO dreigt voor veel gemeenten onbetaalbaar te worden. Om de zorg gezond te houden zijn er drastische maatregelen nodig. Het verbeteren van de efficiëntie van het zorgteam en zorg op afstand zijn enkele voorbeelden. Maar waar het vooral omgaat is dat de cliënt weer centraal komt te staan en de kwaliteit van zorg wordt gewaarborgd. De praktische uitvoering blijkt echter vaak lastig en veel initiatieven ontberen een gezond verdienmodel. Hierdoor blijven ze steken in goede bedoelingen en laten ze grote kansen liggen om met minder kosten betere zorg te verlenen.

De oplossingen van BproCare slagen hier wel in en bewijzen zich bij tientallen zorginstellingen. Dankzij de innovatieve technologie waardoor wij betere communicatie en informatie plaat laten vinden tussen de cliënt en zorgverlening geven we bij BproCare betekenis aan de begrippen cliënt gerichte zorg, efficiëntie & 'zorg op afstand'. Door onze drive tot innovatie en de korte historie hoeven we geen rekening te houden met het verleden. Oplossingen die tot een paar jaar geleden onmogelijk leken – zoals mobiel beeldbellen, Plug & Play toepassingen van sensoren, eigen beheer en een geïntegreerd en tijdbesparend ECD – realiseren wij tegenwoordig. En we zijn pas net begonnen.

Het team van BproCare staat voor u klaar om uw instelling efficiënter, beter en voordeliger te laten werken. Hiermee creëren wij meer aandacht voor de cliënt en laten wij de kwaliteit van zorg stijgen.

Meer informatie?

Wilt u weten wat wij voor uw zorginstelling kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Wat kunnen wij voor uw zorginstelling betekenen?
Wij adviseren u graag vrijblijvend over op maat gemaakte, innovatieve oplossingen.

BproCare Apeldoorn innovaties voor de zorg

Linie 546
7325 DZ Apeldoorn
055 203 22 03
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

BproCare nieuwsbrief

Privacybeleid is van toepassing.

Uw naam
Voer a.u.b. uw naam in.

E-mail
Ongeldig e-mailadres

BproCare maakt gebruik van cookies zodat wij u beter van dienst kunnen zijn op onze website. Meer weten!