+31 (0)55 203 2203

BproCare creëert meer aandacht voor de cliënt

Wij hebben de filosofie dat de client altijd centraal staat - optimale kwaliteit van zorg verkrijgt, zelfstandig kan wonen, zich veilig thuis voelt en de techniek ondersteunend is.

Momenteel hebben zorginstellingen hebben het zwaar. De politiek stuurt aan op kleinere woonvormen, lagere vergoedingen, patiënten aantallen lopen terug en de WMO dreigt voor veel gemeenten onbetaalbaar te worden. Om de zorg gezond te houden zijn er drastische maatregelen nodig. Het verbeteren van de efficiëntie van het zorgteam en zorg op afstand zijn enkele voorbeelden. Maar waar het vooral omgaat is dat de cliënt weer centraal komt te staan en de kwaliteit van zorg wordt gewaarborgd.

De praktische uitvoering blijkt echter vaak lastig en veel initiatieven ontberen een gezond verdienmodel. Hierdoor blijven ze steken in goede bedoelingen en laten ze grote kansen liggen om met minder kosten betere zorg te verlenen. De oplossingen van BproCare slagen hier wel in en bewijzen zich bij tientallen zorginstellingen.

Dankzij de innovatieve technologie waardoor wij betere communicatie en informatie plaat laten vinden tussen de client en zorgverlening geven we bij BproCare betekenis aan de begrippen client gerichte zorg, efficiëntie & 'zorg op afstand'.

Door onze drive tot innovatie en de korte historie hoeven we geen rekening te houden met het verleden. Oplossingen die tot een paar jaar geleden onmogelijk leken – zoals mobiel beeldbellen, Plug & Play toepassingen van sensoren, eigen beheer en een geïntegreerd en tijdbesparend ECD – realiseren wij tegenwoordig. En we zijn pas net begonnen.

Het team van BproCare staat voor u klaar om uw instelling efficiënter, beter en voordeliger te laten werken. Hiermee creëren wij meer aandacht voor de cliënt en laten wij de kwaliteit van zorg stijgen.

Maak kennis met de unieke oplossingen van Bprocare

Wilt u de voordelen van onze producten voor uw organisatie ervaren? Dat kan. Maak een afspraak en we komen dan graag met u in gesprek.

Wilt u ook de kwaliteit van zorg verbeteren?
Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies om op innovatieve wijze persoonlijk afgestemde zorg te leveren (wij doen dit inmiddels al voor tientallen zorginstellingen!)
BproCare Apeldoorn innovaties voor de zorg

Linie 546
7325 DZ Apeldoorn
+31 (0)55 203 2203

Wilt u nog meer tevreden cliënten?

Schrijf u in voor "down-to-earth" en praktisch advies om de kwaliteit van zorg te verbeteren (wij doen dit voor tientallen zorginstellingen). Ja, ik schrijf me graag in voor jullie tips!

U hebt geen geldig mailadres ingevoerd!

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

BproCare maakt gebruik van cookies zodat wij u beter van dienst kunnen zijn op onze website. Meer weten!