Real-time inzicht in alle zorgtaken

Een belangrijke functie van het Beheerportaal is dat het dient als real-time dashboard van alle zorgtaken. Dit zijn onder andere alle zorgalarmeringen en zorgoproepen die de bewoners aanvragen via hun tablet. Daarnaast kunt u precies zien welke zorgmedewerker de oproep of het alarm geaccepteerd heeft en hoe lang het duurde voordat de oproep was afgehandeld. Ook alle meldingen van de verschillende sensoren komen hierop binnen.

Instellingen en beheer in eigen handen

Doordat we alle knoppen, mogelijkheden en de indeling van het Beheerportaal zo eenvoudig mogelijk hebben gemaakt, kunt u het zelf bedienen en beheren. Instellingen kunnen eenvoudig gewijzigd worden, bewonersgegevens zijn makkelijk door te voeren en alarmroutes zijn in een paar stappen aangemaakt. Het Beheerportaal is zeer gebruiksvriendelijk opgezet: door het systeem duidelijke knoppen te geven, de stappen makkelijk en logisch te maken en standaard zorgscenario’s direct in het systeem op te nemen.

Na installatie van het Zorg Communicatie Platform leggen wij het Beheerportaal uit aan uw medewerkers en gaan we niet weg voordat alle vragen zijn beantwoord. Op deze manier kunnen uw zorgmedewerkers, management of technische dienst zelf direct het systeem beheren. Denk hierbij ook aan het eenvoudig koppelen van een nieuwe sensor. Hiervoor heeft u dus geen installateur of derde partij meer nodig.

Verzamelde gegevens omzetten in zorgoptimalisatie

Het Beheerportaal geeft niet alleen inzicht, het slaat ook alle informatie op. Met deze verzamelde gegevens kunt u vervolgens aan de slag. Bijvoorbeeld met het maken van analyses, rapportages en zorgoptimalisatie. U kunt aan de hand van de analyses trends in de zorg herkennen, bijvoorbeeld wanneer een bewoner veelvoudig dezelfde zorgoproep maakt. Dan kunt u zich afvragen of deze oproep niet omgezet moet worden in geplande zorg. Binnen het systeem is het dus altijd mogelijk de zorgoproepen en alarmeringen aan te passen naar aanleiding van nieuwe informatie. Op deze manier blijft u continu de zorg voor de bewoners binnen uw zorginstelling optimaliseren aan de hand van uw eigen data.


Meer weten over ons beheerportaal?

Heeft u een vraag of verzoek, bent u geïnteresseerd in een offerte of voelt u meer voor een vrijblijvende (digitale) kennismaking? Neem contact met ons op, we helpen u graag verder.