BproCare Buddybutton

Deur- en liftsturing door de bewoner

Voor iedere bewoner heeft BproCare een passende oplossing ontwikkeld. Dit alles is te beheren op één plek: het Zorg Communicatie Platform, waarin alle hieronder genoemde mogelijkheden met elkaar verbonden zijn. De bewoner kan op twee manieren deuren en liften zelfstandig bedienen. De eerste mogelijkheid is een knop op de rolstoel. De tweede oplossing werkt op basis van beweging en is gemaakt voor bewoners die weinig tot geen motoriek hebben. Denk hierbij aan oogsturing of een beweging van een vinger.

BproCare Halszender

Hoe werkt het automatische deursysteem

De geïntegreerde deursturing zorgt voor een gecontroleerde toegang van bewoners. Via het Beheerportaal bepaalt u welke deuren toegestaan zijn per bewoner. Als een bewoner een deur benadert, controleert het systeem of de deuren automatisch open mogen gaan of gesloten moeten worden. De deursturing herkent de bewoner aan zijn sensor in de hals-/polszender, de drukknop of een bepaalde beweging. Bij dwaling van een bewoner worden uw zorgmedewerkers direct op de hoogte gesteld via de CareApp op de Mobiele Zorg Unit. Door de koppeling tussen het deur- en liftsysteem en het Zorg Communicatie Platform krijgt de zorgmedewerker automatisch een oproep binnen op de Mobiele Zorg Unit. De zorgmedewerker weet zo direct om welke bewoner het gaat en waar hij zich bevindt.

BproCaren Liftsturing

Zelfstandig gebruikmaken van de lift

Zelfstandig de lift ingaan, deze bedienen en de lift weer verlaten. Met de geïntegreerde liftsturing van BproCare hebben bewoners geen hulp meer nodig van uw zorgmedewerkers. Ons liftsysteem werkt met behulp van een liftcontrol, een slim paneel dat bij iedere lift hangt. De liftcontrol maakt verbinding met de sensor in de hals-/polszender of registreert een beweging van de bewoner. De liftcontrol vertaalt vervolgens de handeling van de bewoner en geeft aan het liftsysteem door wat de gewenste actie is: naar boven, naar beneden of het openen van de deuren.


Meer weten over onze automatische deur- en liftsturing?

Heeft u een vraag of verzoek, bent u geïnteresseerd in een offerte of voelt u meer voor een vrijblijvende (digitale) kennismaking? Neem contact met ons op, we helpen u graag verder.