Veiligheid van uw zorgmedewerkers waarborgen

Persoonsbeveiliging met plaatsbepaling van BproCare waarborgt de veiligheid van uw zorgmedewerkers in (plotseling) dreigende situaties. Hiermee kunnen escalaties voorkomen worden en eventuele schade aan medewerkers of goederen beperkt blijven. De persoonsbeveiliging wordt geactiveerd door het (oranje) knopje aan de zijkant van de Mobiele Zorg Unit een bepaalde tijd ingedrukt te houden of met een polszender, die is gekoppeld aan de smartphone. De noodoproep wordt geactiveerd en stuurt automatisch een melding inclusief de locatie naar collega’s.

Bakens, Access Points en GPS zorgen voor een nauwkeurige plaatsbepaling van zorgmedewerker

Stuurt een zorgmedewerker een noodoproep? Dan wordt zijn of haar locatie bepaald door de aanwezige bakens en Access Points binnen, en GPS buiten uw zorginstelling. Bakens en Access Points kunnen op diverse punten geplaatst worden en bepalen de locatie van de noodoproep nauwkeurig. De locatie wordt continue geüpdatet.

Assistentie- en noodoproep

Daarnaast zijn er ook verschillende opties en soorten oproepen. Zo kan er onderscheid gemaakt worden tussen een assistentieoproep, waarin dringend hulp nodig is, en een noodoproep, waar een melding eventueel doorgezet kan worden naar een externe meldkamer. Wie de oproepen ontvangt is via het Beheerportaal zelf in te stellen. Wie moet de assistentieoproep als eerste ontvangen? En wat als een collega niet binnen 10 seconden reageert? Naar wie wilt u dan de oproep doorsturen? Het is mogelijk deze routes volledig zelf in te stellen of in samenwerking met ons. We geven graag advies over de mogelijkheden.


Meer weten over persoonsbeveiliging van BproCare?

Heeft u een vraag of verzoek, bent u geïnteresseerd in een offerte of voelt u meer voor een vrijblijvende (digitale) kennismaking? Neem contact met ons op, we helpen u graag verder.