Zorg beter inschatten op afstand

Beeldbellen via het Zorg Communicatie Platform van BproCare kan op twee manieren worden ingezet. De eerste manier is beeldbellen tussen de zorgmedewerker en de bewoner. Communiceren wordt hierdoor eenvoudiger. Bovendien kan er sneller geschakeld worden en kunnen situaties op afstand beter worden ingeschat. Bijvoorbeeld wanneer een alarm binnenkomt op de Mobiele Zorg Unit met CareApp en de zorgmedewerker niet weet wat er aan de hand is. Door middel van beeldbellen krijgt de zorgmedewerker een betere indruk van de situatie van de bewoner. Soms is alleen geruststellen voldoende, maar indien de situatie ernstiger blijkt te zijn kan de zorgmedewerker direct assistentie van een collega vragen.

Contact met familie en vrienden

De tweede manier waarop beeldbellen ingezet kan worden in de zorg is om contact te maken met familie en vrienden. Een persoonlijk telefoontje wordt nóg persoonlijker als mensen elkaar echt kunnen aankijken. Via de BproCare TAB is het mogelijk om met één druk op de knop een familielid of vriend in beeld te krijgen. Dus de bewoner heeft geen andere apparaten of kennis van apps zoals Skype of WhatsApp nodig. Het enige wat verwanten hoeven te doen is inloggen op verwantenbellen.nl en te bellen. Zo wordt contact maken gemakkelijker, want ook bij ziekte of lange reistijden kan toch iedereen zijn dierbaren zien en horen.

Veilig en betrouwbaar beeldbellen in de zorg

Doordat beeldbellen geïntegreerd is in het Zorg Communicatie Platform van BproCare bent u verzekerd van een veilige en betrouwbare verbinding. Alle belangrijke privacy maatregelen (AVG) zijn van kracht op het gehele systeem. Op de beeldverbindingen zijn encrypties toegepast en er wordt geen enkele data van de beeldgesprekken opgeslagen. Daarnaast blijft de bandbreedte in eigen beheer. Dat betekent dat de snelheid en stabiliteit van het netwerk op piekmomenten optimaal blijft.


Meer weten over beeldbellen van BproCare?

Heeft u een vraag of verzoek, bent u geïnteresseerd in een offerte of voelt u meer voor een vrijblijvende (digitale) kennismaking? Neem contact met ons op, we helpen u graag verder.