Alle zorgoproepen gewaarborgd in één slim systeem

In het Zorg Communicatie Platform worden alle zorgoproepen gewaarborgd. Dit systeem gaat verder dan de algemene verpleegoproepsystemen. In deze (oude) systemen wordt vaak alleen gebruik gemaakt van de hals- en polszenders met een knop en een spreek-luisterunit aan de muur. Interactieve communicatie is hierbij niet mogelijk. Dat kan anders en beter. Het Zorg Communicatie Platform hebben we daarom gericht op zorgdifferentiatie. Zodat de verschillende zorgvragen direct bij de juiste zorgmedewerker terecht komen. Ons platform bestaat in de basis uit drie dimensies:


Beheerportaal

Managers en zorgmedewerkers kunnen vanaf nu zelf real-time alarmeringen inzien, medewerkers en bewoners aanmaken, leefcirkels instellen, sensoren toevoegen en nog veel meer.

Mobiele Zorg Unit met CareApp

Met slechts één toestel op zak zijn uw zorgmedewerkers continu op de hoogte van wie welke zorg nodig heeft en wanneer.

Alarmering en communicatie

Bewoners daartoe in staat zijn gebruiken de BproCare TAB of actieve alarmzenders. Voor mensen met dementie heeft BproCare intelligente leefcirkels en sensorische bewaking.


Specifieke zorgoproepen plaatsen, ontvangen en reageren

Wij vinden het belangrijk dat er onderscheid gemaakt kan worden tussen de verschillende zorgvragen, zodat er efficiënter gewerkt kan worden. Bij BproCare noemen we dat zorgdifferentiatie. Binnen het Zorg Communicatie Platform is het mogelijk om zorgvragen per bewoner te specificeren. Zo kunnen uw zorgmedewerkers eenvoudig verschillende tegels (knoppen) op de BproCare TAB plaatsen, die ieder een specifieke zorgoproep aangeven. Bijvoorbeeld een tegel met ‘ik wil slapen’, ‘ik wil wat drinken’ of, in geval van nood, een alarm.

Zorg Communicatie Platform op maat

Iedere bewoner van een zorginstelling verdient de zorg die ze nodig hebben en de mogelijkheid om dat aan vragen. Daarom hebben wij voor diverse zorg, bijvoorbeeld voor bewoners met een meervoudige handicap, een varia aan aanpassingen. Hierdoor heeft de bewoner altijd de mogelijkheid om de zorgvraag bij de juiste zorgmedewerker neer te leggen. Hiervoor maken we gebruik van bijvoorbeeld drukontlaste knoppen, blaas-, oog-, kin en tongsturing. Zo stellen we de bewoners ondanks hun beperkingen toch in staat de regie te houden over hun eigen zorgoproepen.

BproCare Ouderenzorg

Nog meer mogelijkheden die aansluiten op de zorg die u biedt

Naast de zorgoproepen op maat, zijn er nog tal van mogelijkheden. Van VoWiFi tot akoestische alarmering en van persoonsbeveiliging tot dwaaldetectie. In nieuwbouw of renovatie. Wij helpen u graag aan een veilig en toekomstbestendig zorgsysteem dat nauw aansluit op de zorg die u biedt. Samen kijken we naar de huidige situatie, wensen en behoeften van zorgmedewerkers én bewoners. Dit combineren we in een eenvoudig te bedienen en slim oproepsysteem: het Zorg Communicatie Platform.


Meer informatie over ons Zorg Communicatie Platform?

Heeft u een vraag of verzoek, bent u geïnteresseerd in een offerte of voelt u meer voor een vrijblijvende (digitale) kennismaking? Neem contact met ons op, we helpen u graag verder.