Real-time inzicht in locatie van bewoner

Op het moment dat een bewoner zijn leefcirkel verlaat, ontvangen uw zorgmedewerkers een alarmering in de CareApp op hun Mobiele Zorg Unit. Vervolgens kan de zorgmedewerker de bewoner blijven volgen. Het dwaaldetectie systeem zal, zolang de melding actief is, de locatie van de bewoner vernieuwen. Ook wanneer de bewoner een andere ruimte inloopt, krijgt de zorgmedewerker hier een melding van. Op deze manier kan de zorgmedewerker goed inschatten wat prioriteit heeft. Moet hij snel naar de bewoner toe? Of ziet hij dat de bewoner, na een korte overschrijding, zelf al terugkeert naar zijn leefcirkel?

Dit zorgt voor minder werkdruk bij uw zorgmedewerkers en voorkomt onnodig ‘corrigeren’ van bewoners. Is een bewoner terecht gekomen in een onveilige omgeving, dan hoeft de zorgmedewerker niet lang te zoeken. Dankzij de real-time weergave van de locatie is de zorgmedewerker snel bij de bewoner ter plaatse en kan de alarmering worden uitgezet.


Meer informatie over dwaaldetectie van BproCare?

Heeft u een vraag of verzoek, bent u geïnteresseerd in een offerte of voelt u meer voor een vrijblijvende (digitale) kennismaking? Neem contact met ons op, we helpen u graag verder.