Automatisch gegenereerde scenario’s dankzij onze unieke ‘intelligente scenario server’

Hoe werkt dat in de praktijk? In de kamer van een bewoner bevinden zich verschillende sensoren. Dat kunnen optische- of akoestische sensoren zijn, maar ook bed-, ruimte- of deursensoren zijn. Welke sensoren er geplaatst worden is afhankelijk van de beperking van een bewoner. Onze unieke intelligente scenario server maakt vervolgens automatisch scenario’s aan. BproCare heeft een aantal voorgeprogrammeerde scenario’s ingesteld die verreweg de meeste noodsituaties dekken.

Een scenario kan bijvoorbeeld de duur zijn dat een bewoner in de nacht van bed mag of in de badkamer mag blijven. Signaleren de sensoren een noodsituatie, dan ontvangen de zorgmedewerkers hiervan een alarmering in de CareApp op hun Mobiele Zorg Unit.

Welke scenario’s maakt onze intelligente scenario server?

Afhankelijk van de sensoren die door uw zorgmedewerker op een kamer zijn geïnstalleerd en aangemeld, maakt onze unieke intelligente scenario server automatisch de volgende scenario’s aan:

  • Uit bed
  • In bed
  • Te lang uit bed
  • Te lang in de badkamer
  • Dwalen
  • Kamer verlaten
  • Akoestisch (uitluisteren)

Zorgmedewerkers plaatsen én beheren sensoren

Zorgmedewerkers kunnen zelf sensoren plaatsen en beheren. Bijvoorbeeld als er een nieuwe bewoner inhuist, een bewoner van kamer wisselt of wanneer een bewoner andere sensoren nodig heeft door een veranderende zorgzwaarte. Dit scheelt aanzienlijk in de beheerslast.

Via de CareApp op de Mobiele Zorg Unit kan uw zorgmedewerker zelf (de bestaande) scenario’s eenvoudig en snel per bewoner instellen, aanpassen of verwijderen. Alle sensoren en scenario’s zijn volledig geïntegreerd in het Zorg Communicatie Platform.

Actuele kamerstatus inzien op afstand

Als de sensoren geplaatst en ingesteld zijn kunnen uw zorgmedewerkers op afstand de actuele kamerstatus van een bewoner inzien. Een handige functie, bijvoorbeeld wanneer een bewoner onrustig is.


Meer weten over onze sensorische bewaking?

Heeft u een vraag of verzoek, bent u geïnteresseerd in een offerte of voelt u meer voor een vrijblijvende (digitale) kennismaking? Neem contact met ons op, we helpen u graag verder.