Toegangscontrole en toegangsspecificaties

Er zijn verschillende opties mogelijk binnen ons toegangscontrolesysteem. Denk aan een video-intercom, alleen een spreek-luister intercom of toegang via NFC-technologie. Samen kijken we welke optie het beste is voor uw zorginstelling. Welke optie u ook kiest, het toegangscontrolesysteem maakt het mogelijk (voor zorgmedewerkers én bewoners) om zelf te bepalen wie er naar binnen mag. Iedere toegangsoproep kan bij zowel de zorgmedewerker als de bewoner binnenkomen (indien zo ingesteld). Ook kunnen er aan de achterkant van het systeem toegangsspecificaties ingericht worden. Bijvoorbeeld door toegangsoproepen na 23.00 uur alleen binnen te laten komen bij de zorgmedewerkers.

Eenvoudig te beheren en gebruiksvriendelijk

Het toegangscontrolesysteem van BproCare is eenvoudig te bedienen, voor zowel de bewoners als de zorgmedewerkers. Bewoners krijgen de oproep op hun BproCare TAB binnen. Ze kunnen via de (video-)intercom zien wie er voor de deur staat en via de tablet aangeven of de deur geopend mag worden. Komt de oproep bij de zorgmedewerkers binnen, dan kunnen zij eenvoudig en gecontroleerd toegang verlenen via de CareApp op hun Mobiele Zorg Unit. Hoe de toegangscontrole er voor de bezoeker uitziet kan ook variëren. Van touchscreen (waar op naam en huisnummer gezocht kan worden) tot de reguliere deurknoppen variant.

Toegangscontrole volledig geïntegreerd

Bij BproCare vinden we gebruiksvriendelijkheid belangrijk. Daarom is de toegangscontrole volledig in het Zorg Communicatie Platform geïntegreerd. Dit hebben we inmiddels al bij meerdere zorginstellingen mogen uitvoeren. Iedere keer op een net wat andere manier, want de zorg, bewoners en wensen zijn altijd net iets anders. Het belangrijkste: wij zorgen ervoor dat u slechts één systeem hoeft te gebruiken voor alle installaties.


Meer informatie over toegangscontrole van BproCare?

Heeft u een vraag of verzoek, bent u geïnteresseerd in een offerte of voelt u meer voor een vrijblijvende (digitale) kennismaking? Neem contact met ons op, we helpen u graag verder.