Wat is de Treser van BproCare?

De Treser is een draadloze spreek- en luister unit met plaatsbepaling via GPS en is eenvoudig te gebruiken voor de bewoners en is volledig geïntegreerd in het Zorg Communicatie Platform. Geen overdaad aan ingewikkelde knoppen, maar alleen datgene wat echt nodig is. Het robuuste ontwerp en de slimme technologie maken de Treser een betrouwbaar apparaat, met zeer nauwkeurige outdoor locatiebepaling, voor gebruik buiten de muren van uw zorginstelling.

De Treser van BproCare heeft de volgende eigenschappen:

  • Speaker en microfoon
  • Een noodknop
  • Automatisch inkomende oproepen opnemen
  • Real-time locatie verzenden
  • Real-time locatie opvragen

Locatie-data registratie van de Treser

Met de Treser is het een stuk eenvoudiger om bewoners meer bewegingsvrijheid te geven. Bovendien levert het gebruik van de Treser ook meer inzicht op in gebeurtenissen. Er kan namelijk voor gekozen worden om de locatie-data van de Treser op te slaan in het Beheerportaal. Door middel van een toegewezen login kan bekeken worden welke zorgmedewerker een locatie van een bewoner heeft opgevraagd en wanneer.

Ook in de CareApp op de Mobiele Zorg Unit kan er een overzicht getoond worden van alle Treser activiteiten van bewoners. De outdoor locaties van bewoners kunnen te allen tijde worden ingezien. Met gebruik van de Treser kan gestuurd worden op efficiënter werken, want bewoners kunnen zich op een veilige manier buiten de zorginstelling bewegen.


Meer informatie over outdoor locatiebepaling van BproCare?

Heeft u een vraag of verzoek, bent u geïnteresseerd in een offerte of voelt u meer voor een vrijblijvende (digitale) kennismaking? Neem contact met ons op, we helpen u graag verder.