Medical TAB ontwikkeld voor gebruik in ziekenhuizen

Niet ieder communicatiemiddel kan zomaar in een ziekenhuis gebruikt worden. Er zijn namelijk verschillende, strikte hygiënestandaarden waar een device aan moet voldoen. Daarom heeft BproCare in samenwerking met SPIE en ErasmusMC de Medical TAB ontwikkeld.

De Medical TAB kunt u zien als een totaalpakket: hierin zit de tablet (Samsung of Apple) waar de software van uw ziekenhuis op geïnstalleerd wordt, de unieke beschermde hoes en een wandlader. Bij de ontwikkeling van de Medical TAB is rekening gehouden met infectierisico’s, mobiliteit en stootvastheid.

Hygiënisch en volledig te reinigen

De beschermende antibacteriële hoes zit stevig om de tablet heen en is bestand tegen vloeistoffen, vallen en stoten. De hoes is zo ontworpen dat deze geen open gedeeltes bevat en zich gemakkelijk en volledig laat desinfecteren met 70% alcohol. Het handvat is daarnaast uitneembaar, waardoor ook deze afzonderlijk goed gereinigd kan worden. Ook zijn er geen extra laders of kabels nodig, want de tablet laadt, via de hoes, draadloos op middels de bijgeleverde wandlader.

Volledig aangepast aan elke ziekenhuisomgeving

De Medical TAB is volledig aan te passen aan elke ziekenhuisomgeving. Dat maakt ons systeem uniek. We passen indien gewenst de volgende onderdelen aan:

  • Montage van de wandlader (op muur, arm of anders)
  • Type voeding (standaard USB-C)
  • Logo bedrukking

Meer informatie over onze Medical TAB?

Heeft u een vraag of verzoek, bent u geïnteresseerd in een offerte of voelt u meer voor een vrijblijvende (digitale) kennismaking? Neem contact met ons op, we helpen u graag verder.