Leefcirkel

Leefcirkel header BproCare productpagina

Maximale kwaliteit van leven in vrijheid, dat is wat wij willen voor cliënten. Persoonlijke afgestelde leefruimte waarin de cliënt zich zelfstandig en veilig kan bewegen, sociale contacten kan onderhouden en kan recreëren. Volledig afgestemd op de situatie van de cliënt. 

Dwaalpreventie

Om mensen met bijvoorbeeld dementie te behoeden van dwalen worden bewoners voorzien van een kleine, unieke zender. Bij het naderen van de deur of het einde van het terrein wordt automatisch de persoon gedetecteerd en controleert het systeem razendsnel of het verantwoord is of deze persoon wel of niet verder gaat.

Dwaaldetectie 

Mocht een bewoner onverantwoord ver weggaan, wordt per direct assistentie opgeroepen. Op maat afgestemd en eventueel voorzien van alle relevante informatie als locatie en informatie over de cliënt.

Het toepassen van leef cirkels leidt tot vermindering van opstandigheid, cliënten zijn beter aanspreekbaar en voelen zich vrij. Dit leidt tot een hogere kwaliteit van leven en uiteindelijk minder medicijngebruik.

Meer informatie?

Wilt u weten wat onze leef cirkel oplossingen voor uw zorginstelling kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

BproCare maakt gebruik van cookies zodat wij u beter van dienst kunnen zijn op onze website. Meer weten!