Slimme Optische Sensor

Sensorische bescherming header BproCare productpagina

Door gebruik te maken van derde generatie draadloos beschermende sensoren is het mogelijk continu de status van de cliënt te monitoren.

Plug & Play

De data verkregen van deze draadloze sensoren kan op de smartphone worden uitgelezen. Door een individueel profiel aan te maken van de cliënt kunnen de sensoren worden afgestemd op de behoefte van de cliënt. Op het moment dat er sprake van is dat de cliënt de configuratie overschrijdt (bijvoorbeeld meer dan tien minuten inactiviteit op het toilet), genereert het systeem een alarm. Dit betekend dat deze sensoren eenvoudig Plug & Play kunnen worden ingesteld wanneer het wenselijk is maar weer worden weg gehaald wanneer dit niet meer wenselijk is. 

Verschillende alarmen en meldingen

  • Valdetectie 
  • Uit bed 
  • Kamer verlaten 
  • Onrust 
  • Akoestisch 

Beheer in portaal

Het BproCare Regie & Beheer Portaal geeft inzicht in alle configuraties en cliënten. In dit portaal kan razendsnel nieuwe sensoren worden toegevoegd of verwijderd. Daarbij kunt u dagelijkse rapportage inzien en opvragen.

Meer informatie?

Wilt u weten wat onze sensorische berscherming oplossingen voor uw zorginstelling kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

BproCare maakt gebruik van cookies zodat wij u beter van dienst kunnen zijn op onze website. Meer weten!