Oplossingen

Leefcirkels en deursturing

leefcirkel header bprocare

Maximale kwaliteit van leven in vrijheid, dat is wat wij willen voor cliënten. Persoonlijke afgestelde leefruimte waarin de cliënt zich zelfstandig en veilig kan bewegen, sociale contacten kan onderhouden en kan recreëren. Volledig afgestemd op de situatie van de cliënt. 

Lees meer

Zorgdomotica

Zorgdomotica header BproCare overzichtspagina 2

Bij intensieve zorg komen veel aspecten kijken, die ook nog eens per cliënt verschillen. Wij vinden het daarom belangrijk dat zorgdomotica-toepassingen per cliënt kunnen worden ingezet, door middel van een Plug & Play systeem. BproCare heeft hiervoor meerdere innovatieve technologieën ontwikkeld.

Lees meer

BproCare Zorg Communicatie Platform

zorgcommplatform bprocare 2019

Veilige, betrouwbare en eenvoudige communicatie tussen zorgmedewerkers en bewoners/cliënten? Dat kan. Met het innovatieve Zorg Communicatie Platform van BproCare. 

Lees meer

BproCare Regie & Beheer Portaal

Regie en Beheer Portaal header BproCare productpagina

Met het BproCare Regie & Beheer Portaal analyseert u de genoten zorg binnen uw zorginstelling en herkent u trends. Daarnaast beheert u het volledige ICT-platform binnen deze omgeving.

Lees meer

VoWiFi Zorg Netwerk

VoWiFi header BproCare productpagina

Veel zorginstellingen maken op dit moment nog gebruik van een DECT-netwerk. Over dit verouderde netwerktype is geen dataverkeer mogelijk. Over een WiFi-verbinding is wél dataverkeer mogelijk en biedt daarmee veel meer mogelijkheden dan een DECT-netwerk.

Lees meer

BproCare ATC Server

ATC Server header BproCare productpagina

De BproCare ATC (Alarmering, Taak en Communicatie) Server is een modulaire server gebaseerd op de modernste technieken. Het hart van deze server is het bekende open source systeem 'Asterisk': de meest betrouwbare communicatieserver van dit moment.

Lees meer

Wat kunnen wij voor uw zorginstelling betekenen?
Wij adviseren u graag vrijblijvend over op maat gemaakte, innovatieve oplossingen.

BproCare maakt gebruik van cookies zodat wij u beter van dienst kunnen zijn op onze website. Meer weten!