Analyse & Trends

Regie en Beheer Portaal inzichten BproCare productpagina

Kwaliteit van zorg, efficiëntie van het team en het monitoren (data) van het welzijn van de cliënt om toekomstig vallen te voorkomen en/of uit te kunnen stellen, zijn belangrijke elementen om de zorg beter te maken. Kijk hier verder voor de verschillende mogelijkheden. 

Ongeplande zorg

Het is mogelijk om de ongeplande zorg te monitoren per uur, dag, week, maand en jaar met onze overzichtelijke grafieken. Pieken en dalen kunnen eenvoudig herkend worden om hier vervolgens met de geplande zorg of bezetting op in te spelen. Hierdoor stijgt de mate van persoonlijke zorg en uiteindelijk de kwaliteit zonder het budget te verhogen. Door het invoeren van een overzichtelijk portaal waar ongeplande zorg real-time en per cliënt specifiek per minuut, per uur, per dag, per maand en per jaar kan worden ingezien, is het mogelijk piek- en dal momenten van de persoonlijke zorgvraag zichtbaar te maken. Door dit inzicht kan de geplande zorg beter worden afgestemd op de ongeplande zorgvraag van de cliënt. Dit resulteert in een specifieke afstemming van de persoonlijk zorgvraag van de cliënt en levert een betere kwaliteit van zorg op. Het portaal geeft daarnaast inzicht hoe de zorgmedewerkers de zorgvraag verwerkt en kunnen daardoor efficiënter werken.

Inzicht in signalen en gebruik van zorgdomotica

Het portaal maakt inzichtelijk wanneer er een sensor afgaat en zorgt er vervolgens voor dat de juiste taak wordt gekoppeld aan het signaal die de sensor geeft. Tevens geeft de server inzicht wanneer en welke domotica-toepassingen worden gebruikt.

Welzijnsmonitoring

Het ultieme doel van specifiek afgestemde zorg is een langdurige cliënt relatie waarbij de zorgverlening de cliënt zo goed kent dat de toekomstige zorg kan worden uitgesteld, worden verminderd of zelfs voorkomen. Dit kan enkel worden gedaan wanneer de cliënt in een vroegtijdig stadium een relatie opbouwt met de zorg. Hierdoor kunnen datagegevens worden vergeleken met statistische benchmarks. Zo is beter te voorspellen wanneer bijvoorbeeld valgevaar een substantieel risico zal gaan worden. Daar kan dan op ingespeeld worden met passende zorgverlening. Dit zorgt voor een sneller herstel en beter welzijn.

Meer informatie?

Wilt u weten wat het BproCare Regie & Beheer Portaal voor uw zorginstelling kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

BproCare maakt gebruik van cookies zodat wij u beter van dienst kunnen zijn op onze website. Meer weten!