Zorgdomotica

Zorgdomotica header BproCare overzichtspagina 2

Bij intensieve zorg komen veel aspecten kijken, die ook nog eens per cliënt verschillen. Wij vinden het daarom belangrijk dat zorgdomotica-toepassingen per cliënt kunnen worden ingezet, door middel van een Plug & Play systeem. BproCare heeft hiervoor meerdere innovatieve technologieën ontwikkeld.

 

Slimme Optische Sensor

Sensorische bescherming header BproCare productpagina

Door gebruik te maken van derde generatie draadloos beschermende sensoren is het mogelijk continu de status van de cliënt te monitoren.

Lees meer

Toegangscontrole

Toegangscontrole header BproCare productpagina

Zorgorganisaties hebben veel te maken met toegangsbeheer en sleutels. Door gebruik te maken van NFC-technologie hoeven zorgmedewerkers niet meer rond te lopen met fysieke sleutels, maar ontgrendelen deuren door gebruik te maken van hun Mobiele Zorg Unit, geheel geïntegreerd in het BproCare Zorgcommunicatieplatform

Lees meer

Locatiebepaling

Locatiebepaling header BproCare productpagina

Om in risicovolle situaties de veiligheid van medewerkers te waarborgen kan niet altijd alleen een assistentieoproep voldoen. Om een snelle opvolging te realiseren is op dat moment van groot belang op welke locatie assistentie nodig is. BproCare kan dit volledig integreren in het BproCare Zorgcommunicatieplatform.

Lees meer

Woningdomotica

Zonwering header BproCare productpagina

Snel en eenvoudig lichten, zonwering en het klimaat regelen via een tablet of mobiele telefoon. Het automatiseren van een woning geeft veel comfort, veiligheid en bespaart kosten op energie. 

Lees meer

BproCare maakt gebruik van cookies zodat wij u beter van dienst kunnen zijn op onze website. Meer weten!