Webinar ‘Vayyar in de praktijk’

Webinar terugkijken

Wat kunt u van dit Webinar verwachten?

Vayyar en BproCare hebben de handen ineengeslagen om deze (voor de zorgmarkt) nieuwe technologie in de praktijk in te zetten bij een aantal zorgorganisaties. Wat viel ons op en waar liepen we tegenaan? Amit Ninary (Business Development Vayyar) en Roxanne Vroegindeweij (Business Development BproCare) stonden tijdens dit Webinar uitgebreid stil bij de ervaringen uit de praktijk.

Zorgorganisatie Zorgbalans, waar op het moment dat dit Webinar plaatsvond op één locatie een pilot gedaan werd met de inzet van de Vayyar radar als valdetectie systeem, zette voor dit Webinar bij hoge uitzondering haar deuren open om een demonstratie van valdetectie in de praktijk te faciliteren. Naast de ervaringen uit de praktijk blikte BproCare samen met Vayyar vooruit naar de ontwikkelingen in 2023 en er was gelegenheid om vragen te stellen.


Meer informatie na het zien van dit Webinar?

Heeft u een vraag of verzoek, bent u geïnteresseerd in een offerte of voelt u meer voor een vrijblijvende (digitale) kennismaking? Neem contact met ons op, we helpen u graag verder.