• Start
  • Nieuws
  • BproCare en Paulus Elektro slaan de handen ineen voor zorgtechniek bij 'S Heeren Loo

BproCare en Paulus Elektro slaan de handen ineen voor zorgtechniek bij 'S Heeren Loo

 sheerenloo header

In nauwe samenwerking met Paulus Elektro leveren wij op twee nieuwbouwlocaties van 's Heeren Loo (Ermelo) zorgtechniek.

's Heeren Loo

's Heeren Loo helpt mensen met een verstandelijke beperking en/of andere beperking hun leven in te vullen zoals zij dat zelf willen. Van jong tot oud, in bijna heel Nederland. Dat doen ze samen met de mensen die belangrijk voor hen zijn. 

Samenwerkingsamenwerking 2

In nauwe samenwerking met Paulus Elektro leveren wij op twee nieuwbouwlocaties van 's Heeren Loo (Ermelo) zorgtechniek. Paulus Elektro levert al meer dan 75 jaar kwaliteitsinstallaties op het gebied van elektrotechniek. We zijn trots dat we samen met de vakspecialisten van Paulus Elektro op deze manier kunnen bijdragen aan het comfort en welzijn van bewoners, het werkplezier van medewerkers en zo bijdragen aan de missie van 's Heeren Loo: samen zorgen voor een goed leven voor mensen met een beperking.

Zorgtechniek

Ons Zorg Communicatie Platform vormt op deze twee locaties de basisinfrastructuur voor alle huidige techniek - en toekomstige ontwikkelingen - op het gebied van zorgtechniek bij 's Heeren Loo. De belangrijkste voordelen van ons platform op een rij:

  • Verschillende typen oproepen van verschillende cliënten naar verschillende medewerkers
  • Smartphones voor medewerkers, speciale tablets voor bewoners/cliënten
  • Real-time inzicht- en beheer in zorg via het managementportaal
  • Integraties met bestaande systemen/apparatuur mogelijk
  • Meegroeien met technologische ontwikkelingen

Smartphone met app
Zorgmedewerkers van 's Heeren Loo werken met smartphones die voorzien zijn van onze app. De smartphones zijn niet gebonden aan een bepaalde afdeling. Iedereen kan dus te allen tijde op elk toestel inloggen. Alarmeringen, meldingen en oproepen van bewoners evenals oproepen via collega's zijn eenvoudig en snel op de smartphone af te handelen.

Tablet
Op een robuuste zorgtablet, die draadloos wordt opgeladen, kunnen bewoners verschillende typen zorgoproepen maken die binnenkomen op de smartphones van de zorgmedewerkers. Denk bij de verschillende typen zorgoproepen aan: een alarmmelding, ‘ik wil tv kijken’ of ‘ik wil naar het toilet’. De smartphones en tablets werken via het bestaande Voice over WiFi-netwerk van 's Heeren Loo.

Managementportaal

Via het managementportaal is het mogelijk om de zorgvraag- en respons tot op de seconde nauwkeurig te analyseren. Zo krijgt 's Heeren Loo een goed beeld van de genoten zorg en kunnen zij trends herkennen. Daarnaast beheren ze het volledige ICT-platform binnen deze omgeving. 

Meer informatie

Bent u benieuwd wat wij voor uw zorginstelling kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak en offerte. Onze zorgconsultants komen graag bij u langs om u alles te vertellen over de mogelijkheden.

Wat kunnen wij voor uw zorginstelling betekenen?
Wij adviseren u graag vrijblijvend over op maat gemaakte, innovatieve oplossingen.

BproCare maakt gebruik van cookies zodat wij u beter van dienst kunnen zijn op onze website. Meer weten!